Lyhytterapia 

Lyhytterapia on tavoitteellista ja aktiivisesti eteenpäin suuntaavaa työskentelyä asiakkaan toivoman teeman parissa. Lyhytterapian  tavoitteena voi myös olla esimerkiksi elämäntavoissa toivottu muutos, omien arvojen kirkastaminen, itsetuntemuksen parantaminen ja/tai elämänlaadun kohentaminen.  

Lyhty lyhytterapiassa hyödynnetään kognitiivisia, ratkaisukeskeisiä ja tietoisen läsnäolon menetelmiä. Terapian hyödyt perustuvat usein harjoitteluun, joten tapaamiskertojen välissä tehdään käytännön harjoituksia ja/tai tehtäviä.   

Tapaamisia voi olla 1-16 kertaa, mutta usein jo muutama tapaamiskerta voi olla riittävä muutoksen aikaansaamiseksi.

Lyhytterapian aloittaminen on helppoa. Et tarvitse lähetettä, etkä diagnoosia. Lyhytterapia on matalan kynnyksen psykososiaalista keskustelutukea, ei terveydenhuollon palvelua, eikä edellytä mielenterveyden häiriötä. Lyhytterapia ei ole Kela-korvauksen piirissä. 

Yksilöterapia 45 min.  

60€

Yksilöterapia etänä 45 min.  

55€

Yksilöterapia 5 x 45min. 

275€

Yksilöterapia  10 x 45min. 

500€

    Uravalmennus

Tuottaako ammatinvalinta päänvaivaa, kaipaatko työhösi lisää mielekkyyttä, harkitsetko ammatinvaihtoa tai tarvitsetko tukea työnhakuun? 

Uravalmennuksen tavoitteena voi olla esimerkiksi työn mielekkyyden löytäminen omaa työtä muokkaamalla, ammatinvalintaan tai ammatinvaihtoon liittyvä suunnitelma, työnhaunstrategia tai työnhakutaitojen kehittäminen.  

Uravalmennus räätälöidään tarpeesi ja toiveesi mukaisesti. Prosessi on käytännönläheinen ja sen edetessä otat konkreettisia askeleita kohti valoisempaa työelämää. 

Yksilötapaaminen 60 min. 

65€

Yksilötapaaminen 90 min. 80€

Ryhmävalmennus 4-6 hlö, 90 min. 

40 €/hlö

Uravalmennus 5 x 60min. 


300€

Uravalmennus 5 x 90 min. 


375€

      Ammatillisen kuntoutuksen ohjaus 

Rajoittaako työkykyäsi jokin sairaus tai vamma tai epäilyttääkö oma jaksaminen työssäsi? Oletko suunnitellut hakeutumista ammatillisen kuntoutuksen palveluihin (Kela, työeläkeyhtiö, vakuutuslaitos), mutta et tiedä, miten edetä, eikä asia ole ehkä yrityksistäsi huolimatta edennyt? Ammatillisen kuntoutuksen ohjaus on Sinulle, joka suunnittelet ammatilliseen kuntoutukseen hakeutumista, mutta tarvitset käytännön ohjausta ja apua asian edistämiseksi tai Sinulle, joka olet jo saanut myönteisen päätöksen, mutta tarvitset apua työhönpaluusuunnitelman laatimiseen, työkokeilun ja/tai työhönvalmennuksen järjestämiseen.  Palvelu ja sen kesto räätälöidään tarpeesi mukaan.  

Yksilötapaaminen   60 min. 

65€

Yksilötapaaminen 90 min. 

80€

Yksilötapaaminen  5x60 min. 


300€


 Maksu- ja peruutusehdot: 


Maksu tulee hoitaa joko käteisellä tai mobiilisti tapaamisen päätteksi. Etätapaaminen maksetaan aina etukäteen pankkisiirtona (saat ohjeistuksen tehtyäsi varauksen). Varatun ajan peruuttaminen tulee tehdä edellisenä päivänä klo 12 mennessä, jolloin peruutus on maksutonta. Mikäli aika jää peruuttamatta, peritään käynnin normaali hinta asiakkaalta.  Peruutukset ilmoitetaan soittamalla tai tekstiviestillä.